خط تولید خلال سیب زمینی نیمه پخته – فرنچ فرایز

یکی از فرصتهای بسیار عالی و پرسود در حیطه ی سرمایه گذاریهای صنایع غذایی، سرمایه گذاری در زمینه ی خط تولید (فرنچ فرایز) سیب زمینی سرخ شده منجمد آماده طبخ می باشد.

کشور ما، به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی و اقلیم متنوع خود، استعداد بالایی در کشت و فرآوری محصول سیب زمینی دارد و این مساله زمینه ساز فرصتهای بسیار زیاد شغلی و کارآفرینی و ارزش افزوده بالا برای کشور دارد.

در حیطه ی محصولات آماده طبخ، این محصول از ویژگی های خاصی برخوردار می باشد.این دستگاه پس از تولید (فرنچ فرایز)سیب زمینی سرخ شده منجمد و آماده سازی مواد اولیه، و بسته بندی محصولات را انجام میدهد. محصولات آماده طبخ جزو محصولاتی می باشد که توسط آنها می توان بازارهای بسیار عالی و مناسبی را برای علی الخصوص بحث صادرات مهیا نمود.

از خصوصیات خاص این دستگاه سیستم انجمادی I.Q.F می باشد.این دستگاه که عملیات فریز کردن محصول نهایی را انجام می دهد نهایی ترین دستگاه قبل از فرآیند بسته بندی می باشد

دستگاه تولید فرنچ فرایز-سیب زمینی سرخ شده منجمد آماده طبخ متشکل از ماشین آلات مختلفی می باشد که هر کدام دارای خاصیت ها و مزایای مختلفی می باشد.

کمترین ظرفیت تولید این دستگاه ۲۰۰ کیلوگرم در ساعت می باشد.این محصول به شکل نیمه سرخ شده، منجمد شده، بسته بندی شده و آماده مصرف می باشد.

سورت کردن و بازبینی سیب زمینی ها در حین فرآیند تولید

سورت کردن و بازبینی سیب زمینی ها در حین فرآیند تولید

خلال کردن و شستشوی خلال ها در خط تولید

خلال کردن و شستشوی خلال ها در خط تولید

کانوایر انتقال مواد غذایی - استنلس استیل

کانوایر انتقال مواد غذایی - استنلس استیل

خط تولید سیب زمینی نیمه پخته - فرنچ فرایز

خط تولید سیب زمینی نیمه پخته - فرنچ فرایز

ریز ماشین آلات مربوط به محصولات آماده طبخ:

  • سورتینگ و تحویل بار: جهت جداسازی مواد زائد از مواد اولیه
  • هاپر: جهت ذخیره سازی اولیه و دپو
  • نوار بالابر شستشو: جهت انتقال مواد اولیه به شستشو
  • شستشو Washing : جهت شستشوی مواد اولیه
  • نوار بالابر : جهت انتقال مواد به سیستم پوست گیری
  • پوست گیری Peeling : جهت پوست گیری
  • میز بازبینی Inspection Table : جهت بررسی مواد اولیه توسط اپراتور بعد از پوست گیری
  • بالابر : جهت انتقال مواد به دستگاه برش
  • برش Cutter : جهت ورق ورق نمودن سیب زمینی
  • نوار زیر برش : جهت چمع آوری مواد زائد و ضایعات
  • سرند : جهت جداسازی مواد زائد از اسلایس قبل از ورود به بلانچر
  • نوار حمل به بلانچر اولیه : جهت انتقال به سیستم بلانچر
  • بلانچر اولیه Blancher : بابت عملیات تثبت آنزیم-مرحله اول
  • بلانچر ثانویه Blancher : بابت عملیات تثبت آنزیم-مرحله دوم
  • ویبراتور Vibrator/De watering :جهت آبگیری اولیه
  • خشک کن Dryer : جهت آبگیری نهایی
  • سرخ کن Fryer : به همراه فیلتراسیون ، اتصالات و کنترل ولو: بابت فرآیند غوطی وری در روغن
  • مبدل حرارتی: به همراه فیلتراسیون ، اتصالات و کنترل ولو
  • ویبراتورDe-Oil Vibrator : بابت روغن گیری
  • پیش خنک کن : آماده ساز برای ورود به تونل انجماد
  • تونل انجماد IQF : جهت فآیند انجماد با تمامی تاسیسات
  • نوار حمل : به بسته بندی
  • بسته بندیPackaging : مولتی هد
  • تابلوی کنترل : اپراتوری خط تولید
  • بویلر Boiler : بویلر روغن داغ و بویلر بخاربه همراه کلیه متعلقات